Ferran Soriano compra un nou club per al grup del City (@ManCityCatala)
Futbol internacional

Ferran Soriano: "Les acusacions de la UEFA contra el Manchester City són falses"

El conseller delegat del club anglès assegura que mai han incomplert el fair play financer i espera que el TAS faci justícia i rebaixi la sanció de dos anys sense disputar competicions europees

Actualitzat

El conseller delegat del Manchester City, Ferran Soriano, assegura que les acusacions de la UEFA contra el club anglès per haver incomplert el fair play financer, que han provocat una sanció de dos anys sense disputar competicions europees, són falses i que és un afer polític i no de justícia.

"El més important que haig de dir és que les acusacions no són certes. El propietari no ha invertit diners en el club que no hagin estat declarats. Som un club sostenible, tenim beneficis i no tenim deutes. Els nostres comptes s'han auditat moltes vegades i això està claríssim. Hem cooperat en el procés, hem facilitat molts documents on s'evidencia de forma irrefutable que les acusacions són falses i ha estat dur perquè tot això s'ha produït en el context d'informacions filtrades als mitjans de comunicació i s'ha volgut fer veure en cada moment del procés que nosaltres érem culpables abans fins i tot que hi hagués cap declaració."

El City espera una resolució del TAS abans de l'estiu i confia en la rebaixa de la sanció de dos anys exclòs de les competicions europees i una multa econòmica de 30 milions d'euros.

"Només busquem un judici just, en un organisme independent i imparcial que es prengui el temps necessari per examinar tota l'evidència i analitzar-la sense preconcepció. Volem una ràpida resolució, òbviament, després d'un procés exhaustiu i just. La meva esperança és que això s'acabi abans de l'inici de l'estiu. Fins llavors, per a nosaltres, el negoci i el futbol continuen com sempre."

Anar al contingut