Ferran Bassas deixa la Penya (EFE)
Ferran Bassas deixa la Penya (EFE)
Bàsquet

Ferran Bassas es desvincula del Joventut i fitxa pel Gran Canària

El base català rescindeix el seu contracte amb la Penya, on no tenia garantida la presència en el projecte esportiu. Ferran Bassas jugarà a les ordres de Jaka Lakovic, nou entrenador de Las Palmas

Redacció Esport3Actualitzat

Format a les categories inferiors de la Penya, Ferran Bassas és l'exemple d'un jugador que a base de treball ha aconseguit arribar a l'elit. Va debutar a l'octubre del 2011 quan formava part del CB Prat de LEB Plata. 

Va jugar a l'Oviedo de LEB Or durant tres temporades i després va firmar pel Tenerife, on va jugar tres anys i va guanyar dos títols internacionals, la Basketball Champions League (16-17) i la Copa Intercontinental (17-18). El seu següent destí va ser el San Pablo Burgos, equip on va jugar una temporada amb Joan Peñarroya com a entrenador.

Les seves últimes dues temporades ha jugat al Joventut de Badalona. Aquesta última temporada, amb problemes de lesions, ha disputat 20 partits a l'ACB amb 7,1 punts i 2,4 assistències de mitjana. Ara, diu adeu a l'afició de l'Olímpic de Badalona, el club de la seva vida, per marxar a Las Palmas, on jugarà a les ordres de Jaka Lakovic.

Anar al contingut