Fórmula 1

Fernando Alonso renova dues temporades més amb Renault

Ja és oficial. Fernando Alonso es queda a Renault. La marca francesa ha anunciat que ha renovat l'asturià per tres temporades, que es renegocien cada any depenent dels resultats. Els canvis importants que hi haurà en la reglamentació, i la promesa de Briatore d'aconseguir un cotxe competitiu des de la primera cursa, fan que el pilot asturià es quedi amb l'esperança de sumar el tercer títol.

Actualitzat
Veure Fernando Alonso vestit de vermell és ara mateix un miratge que només es pot veure en dibuixos animats, després que, a través d'un comunicat, Renualt ha confirmat la continuïtat del pilot asturià a l'escuderia francesa la temporada que ve. Es desfan, així, els rumors que el col·locaven a Ferrari a partir del 2009, tot i que la porta continua oberta per a l'any 2010. 

Alonso ha validat el contracte que va firmar l'any passat amb la condició de rescindir-lo si Ferrari el vol fitxar. Però ara l'escuderia italiana, campiona del mundial de constructors, està satisfeta amb els seus pilots, i Alonso, el millor pilot de les últimes vuit curses del Mundial, sembla convençut que pot tenir cotxe guanyador la temporada que ve, en què canvia la reglamentació de l'aerodinàmica i tornen els pneumàtics llisos.

El company d'Alonso, Nelson Piquet, també ha renovat amb l'escuderia francesa, però només per una temporada.
Anar al contingut