Fernando Alonso, assegut al simulador de Renault abans de provar el que serà el seu nou monoplaça al Circuit de Montmeló (@RenaultF1team)
Fórmula 1

Fernando Alonso provarà un Renault F1 a Bahrain la setmana que ve

El pilot asturià, que prepara el seu retorn al Mundial després de 3 anys d'absència, tindrà una nova presa de contacte amb un prototip de la F1

Actualitzat

L'anunciat retorn de Fernando Alonso a la Fórmula 1 la temporada que ve després de 3 anys d'absència ha de seguir un calendari de posada a punt progressiu i marcat per una normativa força estricta. El pilot asturià ha estat entrenant-se amb el simulador i ja va tenir l'oportunitat de rodar breument al Circuit de Barcelona-Catalunya en una jornada de filmació. 

La següent etapa serà aquesta pròxima setmana, quan tornarà a rodar amb un Renault F1 al circuit de Bahrain, els dies 4 i 5 de novembre. En aquest cas, però, Alonso no podrà pilotar el prototip que conduirà l'any que ve, ni tampoc el d'aquesta temporada, sinó el del 2018. Alonso, a més, estarà ja amb l'equip al circuit d'Imola aquest cap de setmana, durant la disputa del Gran Premi de l'Emília-Romanya.

L'escuderia francesa està intentant que Alonso sigui autoritzat a participar en els entrenaments de pilots "rookies" de final de temporada. Sona estranya la condició de pilot novell per a un bicampió del món, però és cert que a la F1 en tres anys la tecnologia avança molt.

 

 

Anar al contingut