Fernando Alonso
Fernando Alonso, observat per l'operador, es disculpa per haver fet un pla televisiu d'una qualitat dubtosa
Motor

Fernando Alonso, protagonista des del voral en el segon entrenament del GP del Brasil

Al pilot de McLaren, li ha fallat el cotxe i s'ha dedicat a fer de càmera de televisió des del marge del circuit, mentre els Mercedes marcaven els millors temps, seguits pels Williams, els Red Bulls i els Ferraris

Actualitzat

El GP del Brasil de Fórmula 1 té tota la atenció posada en la lluita pel títol entre Nico Rosberg i Lewis Hamilton quan només falten dues curses per acabar el campionat, però en la segona sessió d'entrenaments, aquest divendres, Fernando Alonso ha decidit acaparar el protagonisme amb una de les seves excentricitats.

El pilot de McLaren-Honda ha vist com el cotxe li tornava a fallar i el deixava aturat al voral al principi de la sessió. Normalment, qualsevol pilot hagués tornat de seguida al taller per tal d'estudiar el problema mecànic amb els enginyers de l'equip, però l'asturià ha decidit que tenia tot el temps del món i s'ha dedicat a passejar pel límits del circuit d'Interlagos. Així, ha estat un espectador d'excepció, i en primeríssima fila, de les evolucions dels seus col·legues sobre la pista.

La cosa no s'ha acabat aquí. Alonso s'ha acabat fixant en un tècnic de televisió que feia operar a distància una de les càmeres que hi ha just als marges de la pista. Després d'una conversa que semblava d'allò més amena, el tècnic ha accedit a que el pilot agafés els comenadaments de la càmera. Per a sorpresa de tothom, Alonso ha acabat prenent diversos plans durant els últims minuts de l'entrenament, que el realitzador de la senyal internacional ha decidit "punxar", per a que tots els espectadors els veiessin. El resultat ha estat força maldestre, però, si més no, s'ha convertit en l'anècdota simpàtica del dia.

Aquesta nova anècdota ha recordat la de fa tot just un any, també al Brasil, quan Alonso va haver d'abandonar la cursa i va decidir seure en una gandula fins al final tot prenent el sol.

Hamilton torna a ser el primer

Pel que fa al resultat de la sessió, Hamilton ha repetit amb el millor temps, mentre que Rosberg ha recuperat el segon lloc. Els han seguit els Williams, sorprenents, amb Valtteri Bottas, tercer, i Felipe Massa, quart. Han seguit els Red Bulls i els Ferraris, pel següent ordre: Ricciardo, Verstappen, Vettel i Räikkönen.

Alonso, amb només divuit voltes comptabilitzades, ha estat onzè, i Carlos Sainz ha acabat tretzè. El madrileny, juntament amb Räikkönen, ha hagut de declarar davant la comissió d'investigació a causa d'un incident amb el finlandès, que ha fet una incorporació a pista considerada perillosa. Finalment, no hi ha hagut cap sanció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut