Motor

Fernando Alonso perdona Vettel per haver-li dit "idiota" durant els entrenaments de Mèxic

L'alemany va insultar el pilot de McLaren per no haver-se deixat passar, i després va fer el mateix contra Carlos Sainz
Actualitzat
Alonso Vettel

Alonso s'ha pres amb ironia els insults de Vettel (Reuters)

Fernando Alonso s'ha pres amb ironia els insults que Sebastian Vettel li va dedicar durant els entrenaments lliures del Gran Premi de Mèxic, aquest divendres a l'Autódromo Hermanos Rodríguez.

Els fets es van produir al final de la segona sessió, quan la majoria de pilots intentaven fer les respectives voltes llançades. El pilot alemany es va trobar Alonso al davant, que volia fer la seva pròpia volta ràpida i no el va deixar passar. Vettel es va posar nerviós i va fer una errada que el va fer sortir de la pista. En aquell moment, a través de la ràdio d'equip, es va sentir clarament que deia, en referència a l'asturià: "Vol anar ràpid, quin idiota!"

No va ser l'últim incident de Vettel amb pilots espanyols. Unes voltes més enllà, es va repetir la mateixa situació amb Carlos Sainz, que va decidir utilitzar el DRS. La floreta que va rebre el madrileny va ser: "S'ha de ser babau, fa servir el DRS per defensar-se."

En acabat, amb un cert sarcasme, Vettel va declarar que el problema havia estat que al circuit s'havia produït un embús de trànsit semblant als de Ciutat de Mèxic.

Assabentat de tot plegat, Alonso va reaccionar amb l'acidesa que li és habitual sempre que li convé: "L'entenc. Hi deu haver una gran frustració molt gran allà, per part d'ell personalment i per la de l'equip Ferrari en general. Així que el perdono."

NOTÍCIES RELACIONADES