Fernando Alonso en una imatge d'arxiu (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso no descarta tornar a la Fórmula 1 el 2021

El pilot asturià obre la porta a tornar a competir a la categoria màxima de l'automobilisme si els canvis de la normativa, que s'anunciaran aquesta mateixa setmana, fan de la Fórmula 1 un esport més equilibrat

Actualitzat

Fernando Alonso obre la porta a tornar a la Fórmula 1. En una entrevista a Autosport, el pilot asturià no descarta tornar a competir a la categoria màxima de l'automobilisme a partir del 2021:

"Estaré molt atent a la nova normativa de la Fórmula 1. El pròxim any, després del Dakar, em vull preparar bé per tornar a intentar guanyar les 500 Milles d'Indianapolis."

 

La Fórmula 1 anunciarà canvis importants en la normativa dijous que ve, la jornada prèvia a l'arrencada del GP dels Estats Units, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de les Amèriques, a Austin, amb l'objectiu d'aconseguir un esport més competitiu entre els pilots per evitar l'hegemonia d'un únic equip, com està passant els últims anys, fet que impacta directament en la caiguda d'audiències.

El mateix Alonso reconeix que el principal motiu per deixar la Fórmula 1 i experimentar amb altres disciplines del motor és que tots aquests anys Mercedes i abans Red Bull han encadenat títols temporada rere temporada.

"Quan es confirmin les noves normes i si veig que la Fórmula 1 es torna més interessant, sense que hi hagi opcions que sigui un únic equip qui la domini com passa ara, em podria plantejar tornar."

 

Per l'asturià, el canvi de normativa anunciat és una gran oportunitat per recuperar l'essència de l'esport i entra en els detalls que, segons ell, millorarien la Fórmula 1

"Els equips han d'estar més igualats, els costos s'han d'equilibrar perquè sigui més just per a tothom."

 

Anar al contingut