Alonso va veure el Gran Premi de Bahrain des de l'altre costat de la pista (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso ja ha arribat a Xangai i espera poder córrer el Gran Premi si els metges de la FIA li donen l'OK

Tot i que el pilot asturià sembla que encara té una fissura en una costella, ha viatjat a Xangai després de seguir un pla específic amb els fisioterapeutes; Alonso confia que els metges de la FIA el deixin participar en el GP de la Xina

Actualitzat

Fernando Alonso ja ha arribat a la Xina amb la intenció de poder participar en el Gran Premi d'aquest cap de setmana, després de perdre's la cursa de Bahrain per les seqüeles de l'accident que va tenir a Austràlia.

Alonso, que encara té una fissura en una costella, ha seguit un pla específic de recuperació amb els fisioterapeutes Edo Bendinelli i Fabrizio Borra, i espera que els metges de la FIA li deixin participar aquest cap de setmana. "Seguim a poc a poc arribant a la normalitat entrenant, bicicleta estàtica i elàstics (el que et deixen fer amb una costella trencada...)! Content de com va la cosa", ha explicat l'asturià a les xarxes socials.

 

 

Segons ha informat McLaren, aquest dijous l'equip presentarà als metges de la FIA les proves que li han fet al pilot perquè les analitzin i puguin valorar si pot participar o no en el Gran Premi de la Xina. "Són ells els que decideixen", ha explicat Eric Boullier.

Fernando Alonso espera amb moltes ganes poder córrer en aquest circuit, on ha guanyat un parell de vegades, amb Renault i Ferrari. L'asturià portarà la unitat de potència d'Honda que va estrenar el seu substitut Vandoorne a Bahrain, i el seu company Jenson Button podria estrenar un nou motor de combustió.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut