Ral·lis

Fernando Alonso i Marc Coma bolquen en el seu debut com a parella a la prova Lichtenburg 400

El pilot asturià, que s'estrenava amb el català com a copilot, ha bolcat durant la seva participació en una cursa disputada a Sud-àfrica
Actualitzat

Fernando Alonso i Marc Coma no han començat amb bon peu la seva nova etapa com a parella en una cursa de raids. El pilot asturià, que debutava amb el català com a copilot, ha tingut un ensurt durant la seva participació a la prova Lichtenburg 400, que es disputa a Sud-àfrica. 

Alonso i Coma han bolcat durant el primer tram de la cursa, un accident que els ha condicionat en la classificació. El Toyota Hilux que condueix el pilot asturià ha patit danys importants i, sense el parabrisa davanter, però ha pogut continuar.

 

Alonso i Coma acaben onzens a la general

La bolcada els ha fet distanciar-se a 25 minuts del capdavant de la classificació, però després de fer els arranjaments necessaris, Alonso i Coma han completat la resta del recorregut, però fora de la competició.

La parella formada per l'asturià i el català han acabat amb temps similars als pilots que han lluitat per la victòria amb un crono d'1 hora, 57 minuts i 56 segons, per ser onzens en la general. El triomf se l'ha adjudicat el sud-africà Giniel de Villiers, que s'ha imposat al seu compatriota Henk Lategan, líder del campionat.