Fernando Alonso al Circuit de Monza
Fernando Alonso al Circuit de Monza
Fórmula 1

Fernando Alonso diu que McLaren ho té tot per ser campiona, menys el més important: la competitivitat

El pilot asturià va dir que al setembre decidirà el seu futur. El termini s'acaba i manté la incògnita.

Actualitzat

Fernando Alonso manté la incògnita sobre el seu futur. El pilot de McLaren va dir que el mes de setembre començaria a decidir el seu destí de cara a la propera temporada. En la roda de premsa prèvia a l'inici dels entrenaments del Gran Premi d'Itàlia al circuit de Monza, ha estat preguntat pel tema. L'asturià, fent broma, ha dit que s'està "posant nerviós perquè ja som a 31 d'agost".

"De moment, no hi ha res de nou. M'asseuré amb l'equip per veure quins són els projectes pel futur i quines expectatives hi ha per l'any vinent. Tenim ingredients per ser campions, l'equip ha millorat molt des de la meva arribada, en els últims tres anys", ha explicat Alonso.

Alonso, però, després d'aquest reconeixement ha deixat anar un dard cap a la seva escuderia: "Tenim el talent i les instal·lacions, ho tenim tot, però només trobem a faltar ser competitius, que al cap i a la fi és el més important". El dues vegades campió del món amb Renault no espera grans resultats aquest cap de setmana ja que el Circuit de Monza "no és el millor per a nosaltres".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut