Fernando Alonso correrà les 500 Milles d'Indianapolis (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso disputarà les 500 Milles d'Indianapolis i no correrà el GP de Mònaco

El pilot asturià ha renunciat a participar en la cursa del Mundial que es disputarà al principat el 28 de maig perquè el mateix dia es corre la mítica prova de la Fórmula Indy, on McLaren torna després de 38 anys d'absència

Actualitzat

Fernando Alonso disputarà per primera vegada les 500 Milles d'Indianapolis i no correrà el Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1, segons ha anunciat l'escuderia McLaren-Honda en un comunicat. El pilot asturià ha renunciat a participar en la cursa del Mundial que es disputarà al principat el pròxim 28 de maig perquè el mateix dia es corre la mítica prova de la Fórmula Indy. Alonso estarà al volant d'un McLaren, que torna a la graella d'aquesta cursa històrica després de 38 anys d'absència.

"Estic immensament content de competir a l'Indy 500 d'aquest any amb McLaren, Honda i Andretti Autosport", ha confirmat Alonso. "He guanyat dues vegades el Gran Premi de Mònaco i una de les meves ambicions és guanyar la Triple Corona (Mònaco, les 500 Milles d'Indianapolis i les 24 Hores de Le Mans), una fita que només ha aconseguit un pilot en la història de l'automobilisme: Graham Hill. És tot un desafiament, un repte dur, però estic disposat a intentar-ho. No sé quan correré a Le Mans, però intentaré fer-ho algun dia. Només tinc 35 anys..., tinc molts temps per a això", ha explicat.

El cotxe que conduirà Alonso serà un McLaren-Honda-Andretti, amb xassís Dallara DW12 com el que utilitzen tots els equips de la IndyCar i motor Honda biturbo V6 de 2,2 litres, limitat a 12.000 rpm per les regulacions de la IndyCar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut