(@alo_oficial)
Motor

Fernando Alonso deixa la porta oberta a la Fórmula1 el 2021

El pilot asturià no descarta tornar al gran circ, i afirma que quan va anunciar que ho deixava no va dir "adeu" sinó "fins aviat"

Actualitzat

Fernando Alonso ha parlat sobre el seu futur a l'F1 en la gala de la FIA, on s'entregaven els premis d'aquest 2019.

El pilot asturià va rebre el trofeu com a campió del món de la temporada 2018-2019 i va destacar la importància dels seus companys d'equip, Buemi i Nakajima, i que competir a Le Mans era un somni pendent que havia pogut complir.

 

Just després d'aquest discurs oficial, Alonso va atendre els mitjans de la FIA, i preguntat sobre els seus plans de futur, l'asturià va explicar que pel 2020 vol fer menys curses i concentrar-se més en el Dakar i les 500 milles d'Indianàpolis, i que serà el 2021 quan haurà de prendre una decisió:

2021 serà quan podria tornar a l'F1, no el 2020, perquè les normes continuaran sent les mateixes. Les raons per les quals vaig marxar l'any passat continuen sent les mateixes per a mi, però el 2021 tinc una nova finestra. Al meu cotxe vaig posar "fins aviat", que vol dir "ens veiem", no vaig posar "adeu". 

 

El pilot asturià es va pronunciar sobre els canvis el 2021, el moment en què podria tornar al gran circ:

El Mundial de resistència passarà als "hipycars" i l'F1 a tenir normatives totalmente noves. Una de les dues opcions serà l'escollida.

Veurem si el 2021 podrem veure Fernando Alonso novament al volant d'un Fórmula1.

 

Anar al contingut