Fernando Alonso, en el Gran Premi de Malàisia (Reuters)
Fernando Alonso, en el Gran Premi de Malàisia (Reuters)
Fórmula 1

Fernando Alonso convida al Gran Premi de Catalunya els metges que el van tractar pel seu accident de Montmeló

El pilot de McLaren agraeix d'aquesta manera l'atenció que va rebre per part dels metges de l'Hospital General de Catalunya durant els dies que va estar ingressat

Actualitzat

La Fórmula 1 arriba al circuit de Barcelona-Catalunya per disputar la cinquena prova del campionat mundial. En el seu retorn a la ciutat comtal, Fernando Alonso aprofitarà, segons publica el diari "El Mundo", per visitar l'equip mèdic que el va tractar a l'Hospital General de Catalunya. El pilot asturià ha volgut agrair l'atenció que va rebre i ha convidat al Gran Premi d'Espanya, que es celebrarà aquest cap de setmana, els metges que el van atendre durant els dies que va estar ingressat.

Tres mesos després d'abandonar el circuit en helicòpter, Fernando Alonso tornarà al traçat català per córrer la seva quarta cursa en el que va d'any, després de perdre's la prova inaugural pel risc d'un segon impacte.

Un accident ple d'incògnites

Les causes de l'accident que va patir Alonso al tercer revolt del circuit Barcelona-Catalunya va deixar diferents incògnites que encara no s'han resolt. Fins i tot Mclaren i el pilot asturià no coincidien sobre els motius del xoc. La FIA va obrir una investigació, de la qual encara no ha fet públiques les conclusions a què ha arribat.

 

 

Anar al contingut