Fernando Alonso durant els recents entrenaments a Bahrain (@RenaultF1Team)
Fórmula 1

Fernando Alonso completa 186 voltes en dos dies de tests al circuit de Bahrain

El pilot asturià, que ha rodat amb un cotxe similar al que pilotava Carlos Sainz quan estava a l'escuderia francesa, està fent una preparació especial per tornar a la Fórmula 1 el 2021

Redacció Esport3Actualitzat

Fernando Alonso, doble campió de món de Fórmula 1, ha completat dos dies d'entrenaments al circuit internacional de Bahrain amb un Renault, marca amb què tornarà a competir la pròxima temporada. Al volant d'un RS18, un model similar al que va pilotar Carlos Sainz quan estava a l'escuderia francesa, el pilot asturià ha completat un total de 186 voltes en les dues jornades de tests.

L'asturià ha completat 93 voltes en cadascun dels dos dies d'entrenament a la pista, de 5.412 metres de longitud, on es disputa el Gran Premi de Bahrain. El pilot asturià està fent una preparació especial per tornar a la Fórmula 1 el 2021, amb la mateixa escuderia amb què es va proclamar campió mundial els anys 2005 i 2006.

Després de la prova de Bahrain, Renault intentarà que Alonso pugui fer un nou entrenament, amb el cotxe del 2020, a Abu Dhabi el mes que ve, però té l'oposició d'altres escuderies. Aquests tests estan reservats a pilots joves que no hagin disputat més de dos grans premis de Fórmula 1 i Renault tractarà que Alonso pugui estar en les proves al no haver competit les dues últimes temporades. L'escuderia francesa buscarà el suport de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) per aconseguir que l'asturià pugui seguir sumant quilòmetres abans de la seva reaparició, el 2021.

Anar al contingut