Lluís Fernández Alá ha presentat la seva precandidatura a les eleccions del Barça
BARÇA

Fernández Alà: "La nostra estructura esportiva serà del gust de Messi... i de Guardiola"

Aquest empresari de Sant Cugat ha presentat aquest dimecres la seva precandidatura a les eleccions del Barça. Aposta per la Masia com a pedra angular del projecte i diu que Albert Benaiges en serà el responsable

Redacció Esport3Actualitzat

Lluís Fernández Alà ha triat el Teatre de l'Aliança, al Poblenou de Barcelona, per presentar-hi la seva precandidatura a la presidència del Barça. Un acte on ha presentat bona part de la directiva que l'acompanyaria si fos elegit president.

Sota el lema "Passió, seny i planter", Fernández Alà aposta per un projecte que té la Masia com a eix vertebrador i en aquest sentit ha confirmat el fitxatge d'Albert Benaiges com a màxim responsable del centre formatiu.

Hem d'intentar tenir els dos o tres millors jugadors del món, però la resta han de venir tots del planter. Fa massa temps que cap jugador de la pedrera no es converteix en titular indiscutible de l'equip. Hem d'aconseguir que sigui un fet habitual.

 

El precandidat s'ha referit també a la figura de Leo Messi, de qui ha dit que confia que es quedarà a Barcelona.

Messi és patrimoni del Barça i intentarem que es quedi. Ens consta, a més, que li agrada l'idea que Benaiges torni al futbol formatiu. I ens consta també que li agrada el secretari tècnic que portem. No sap qui és però sabem que li agradarà. Segurament haurem de renegociar i s'haurà d'ajustar la fitxa, però hem de pensar que el Barça, sense Messi, també veurà reduïts els ingressos que suposa tenir-lo a la plantilla. També sabem que a Guardiola li agradarà el nostre projecte. Tant de bo tornés. No hi he parlat però seria un somni que tornés.

 

 

Fernández Alà ha comentat també les seves intencions econòmiques, que passen per l'austeritat i la rigorositat, per incrementar ingressos i reduir despeses. Sobre l'Espai Barça, s'ha mostrat partidari de reformular la manera de finançar-lo i ha explicat que treballen en una fórmula blockchain en què microcrèdits generessin beneficis sobre els mateixos socis.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut