Sánchez i Queiroz dirigint des de la banqueta
Sánchez i Queiroz dirigint des de la banqueta
Futbol

Félix Sánchez ja té substitut a Qatar: Carlos Queiroz agafa la seva setena selecció

Un Mundial fluix com a amfitrions ha precipitat els canvis al combinat àrab

Redacció Esport3Actualitzat

Dos dels 32 seleccionadors del passat Mundial eren catalans. Un d'ells, el barceloní Félix Sánchez, va assumir la responsabilitat de dirigir la selecció que jugava a casa i el balaguerí Robert Martínez volia volar alt amb la talentosa Bèlgica.

La veritat, però, és que a cap dels dos els van anar gaire bé les coses. Qatar va ser la primera amfitriona que no sumava cap punt, mentre que la concentració belga va ser una olla de grills durant el torneig. Mes i mig després d'entregar el trofeu a l'Argentina, Martínez comença una nova aventura a la banqueta de Portugal i Sánchez busca feina després de cinc anys liderant el combinat qatarià, un lustre en què destaca la conquista de la Copa Àsia 2019.

Aquest dilluns s'ha conegut el nom del seu substitut: l'exmadridista Carlos Queiroz. El lusità signa fins al 2026 per la que serà la seva setena selecció: Portugal, en dues etapes, els Emirats Àrabs Units, Sud-àfrica, l'Iran, també en dues etapes, Colòmbia i Egipte. Principal objectiu, classificar-se per a la propera Copa del Món del Canadà, els Estats Units i Mèxic, un Mundial per al qual Qatar s'haurà de guanyar el bitllet com qualsevol de les altres, és a dir, a la gespa.

Anar al contingut