Felipe Reyes en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Felipe Reyes, capità del Reial Madrid, es retira als 41 anys

L'aler pivot posarà fi a una carrera de més de 20 anys plena de títols tant amb l'equip blanc com amb la selecció espanyola

Actualitzat

El segon partit de la final de la Lliga ACB entre Barça i Reial Madrid va significar la conquesta del títol per part de l'equip blaugrana després de set anys d'espera, però també podria tenir força incidència en l'equip madridista, que ha tancat la temporada en blanc amb una plantilla farcida de jugadors veterans. El primer a deixar la nau serà, molt probablement, el capità, Felipe Reyes, que als seus 41 anys ha decidit que ja és hora de tancar la seva carrera com a jugador, segons explica el diari As.

Una carrera tan extensa com exitosa des que va començar a despuntar a l'Estudiantes, abans de passar, l'any 2004, al Reial Madrid, on ja jugava el seu germà gran, Alfonso. Felipe Reyes compta amb 23 títols amb el Reial Madrid, entre ells 2 Eurolligues i 7 Lligues ACB, i també té un carregat palmarès amb la selecció espanyola, en què destaquen l'Europeu i el Mundial júnior que va guanyar com a membre dels "júniors d'or" –juntament amb jugadors com Pau Gasol o Joan Carles Navarro– i també 1 Mundial absolut, 3 Eurobaskets i 2 plates olímpiques. Reyes també ostenta el rècord de partits jugats i de rebots capturats tant a la Lliga ACB com a l'Eurolliga.

Feliope Reyes té previst fer oficial el seu comiat en els pròxims dies.

Anar al contingut