Fórmula 1

Felipe Massa marca el millor temps i Vettel es queda sense poder fer una volta sencera al circuit

Felipe Massa ha estat el més ràpid als entrenaments de pretemporada a Bahrain. La segona posició ha estat per a Nico Rosberg i la tercera per a Räikkönen. L'actual campió del món, Sebastian Vettel, ha acabat sense poder fer cap volta sencera al circuit.

Actualitzat

Felipe Massa, amb Williams, ha estat aquest dissabte el pilot més ràpid en els entrenaments de pretemporada que s'estan fent a Bahrain. La segona posició ha estat també per a un pilot amb motor Mercedes, Nico Rosberg, amb el monoplaça de l'equip oficial. Bones prestacions de Ferrari, que amb Kimi Räikkönen ha marcat el tercer millor temps. I nou pas endarrere de l'equip Red Bull, ja que Sebastian Vettel, actual campió del món, no ha pogut donar una volta sencera al circuit.

Els cotxes amb motors Mercedes han continuat sent els més competitius i regulars. Així ho ha testificat el millor temps de Felipe Massa que, a més a més, ha estat el millor des que van començar els tests en aquest circuit la setmana passada. Nico Rosberg és el pilot que més s'ha apropat al temps de Massa, tot i que ha estat pràcticament tot el matí aturat mentre els mecànics instal·laven un motor nou en el seu monoplaça.

Kimi Raikkonen ha rellevat Fernando Alonso a Ferrari i ha fet una simulació de cursa en la darrera part de la jornada. Després, fins i tot li ha quedat temps per fer voltes ràpides. Ha estat aleshores quan ha aconseguit el tercer millor temps. El quart l'ha marcat Kevin Magnussen, amb McLaren-Mercedes. El rus Daniil Kvyat, que avui ha pogut rodar durant molta estona amb el seu Toro Rosso propulsat per motor Renault, ha estat cinquè per davant d'un ràpid i regular Nico Hulkenberg que ha dedicat la jornada exclusivament a fer simulacions de carrera.

Nova desfeta de Red Bull, que no ha aconseguit que Sebastian Vettel acabés una sola volta. Divendres, Daniel Ricciardo va fer tornar el somriure al rostre dels membres de l'equip, ja que va fer moltes voltes i va marcar registres prometedors. Aquest dissabte ha estat substituït pel campió del món però les coses no han anat bé. El pilot alemany ha tardat tres hores a sortir a la pista i, a més a més, s'ha quedat aturat en la primera volta que ha fet. El cotxe ha hagut de ser transportat al box i quan Vettel ha tornat a sortir, no ha pogut arribar ni a la sortida de boxs. L'equip campió del món s'enfronta aquest diumenge a l'última jornada de test abans que comenci el Mundial el 16 de març a Austràlia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut