Felipe Caicedo, en roda de premsa (rcdespanyol.cat)
Felipe Caicedo, en roda de premsa (rcdespanyol.cat)
Espanyol

Felipe Caicedo: "Això és casa meva i espero complir tots aquests anys amb les mateixes ganes i il·lusió"

El davanter equatorià s'ha mostrat "molt feliç" de renovar el contracte amb l'Espanyol fins al 2019 i ha assegurat que "vull deixar empremta en aquest club"

Pau RodríguezActualitzat

Felipe Caicedo ha comparegut en roda de premsa aquest dijous per comentar la renovació del seu contracte amb el RCD Espanyol, un acord que uneix fins el 2019 la relació entre el davanter equatorià i el club blanc-i-blau. "Aquesta és casa meva i espero complir tots aquests anys amb les mateixes ganes i il·lusió que tinc des que vaig arribar", ha assegurat el jugador perico, acompanyat durant l'acte del president Joan Collet i de la seva dona.

"En aquest club m'he sentit estimat des del minut zero, per això vull tornar a la gent tot aquest afecte", ha explicat Caicedo, que també s'ha mostrat agraït a l'Espanyol perquè "m'ha donat la possibilitat de tornar a l'elit". El davanter ha assegurat que en cap moment s'ha plantejat marxar "perquè estic molt feliç aquí" i ha afegit que "vull deixar empremta en aquest club".

L'equatorià també ha valorat l'actualitat blanca-i-blava. "La situació esportiva tampoc és tan dolenta. Queda molta lliga, cal donar-li una mica de confiança a aquest grup", ha reclamat Caicedo, que ha aprofitat per llançar un missatge d'optimisme a l'afició perica. "Aquest equip és la base del de l'any passat i té coses per il·lusionar", ha assegurat el davanter.

Caicedo ha lligat el seu bon moment de forma amb la renúncia a participar en la Copa Amèrica aquest estiu, que el va permetre descansar. "Vaig ser qüestionat a l'Equador però ara crec que el temps m'ha donat la raó. Havia de parar per les lesions que acumulava i això m'ha permès tenir un entrenament específic que ara està fent que em trobi en un bon moment", ha explicat l'equatorià.

Per la seva banda, el president Joan Collet ha afirmat que "Caicedo s'ha convertit en aquests mesos en un referent al camp i al vestidor". El dirigent blanc-i-blau ha explicat que l'Espanyol té ara mateix un 30% dels drets del futbolista, "tot i que es reserva la possibilitat de comprar fins el 75% del jugador".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut