Thiem celebra el seu triomf contra Djokovic (Reuters)
Tenis

Thiem bat Djokovic i és el primer semifinalista de la Copa Masters

L'austríac ha estat capaç de refer-se de la pèrdua del primer set en el "tie-break" i s'ha acabat imposant en els dos següents per 6-3 i 7-6 en un duel apassionant

Actualitzat

Roger Federer ha sumat la seva primera victòria en la Copa Masters de tenis a Londres. El suís s'ha refet de la derrota en la jornada inaugural contra Dominique Thiem i ha guanyat l'italià Matteo Berretini en 2 sets: 7-6 i 6-3.

El primer ha estat tan igualat que s'ha hagut de resoldre al "tie break". Al segon, Berrettini ha desaprofitat dues pilotes de "break" per posar-se al davant i ha acabat caient per 6 a 3. Amb aquesta victòria, Federer manté les opcions de jugar les semifinals del Masters. Per assegurar-s'ho, haurà de guanyar dijous a Novak Djokovic.

Precisament el serbi ha deixat escapar la seva oportunitat de certificar el seu bitllet per a les semifinals després de caure derrotat contra Dominic Thiem. L'austríac ha estat capaç de refer-se de la pèrdua del primer set en el "tie-break" i s'ha acabat imposant en els dos següents per 6-3 i 7-6 en un duel apassionant.

Thiem, botxí del suís Roger Federer, és el primer a aconseguir arribar a les semifinals de la Copa Masters aquest any, i s'ha convertit en el primer austríac a aconseguir-ho, des que el torneig va afegir aquesta ronda el 1972.

Anar al contingut