Roger Federer en el partit contra David Ferrer (Foto: Reuters)
Roger Federer en el partit contra David Ferrer. (Foto: Reuters)
Tenis

Federer es classifica per a les semifinals de Toronto el dia que fa 33 anys

Roger Federer s'enfrontarà a les semifinals a Feliciano López. L'espanyol no ha guanyat cap de les deu vegades que s'ha enfrontat al suís. L'altra semifinal de Toronto la disputaran el francès Jo-Wilfried Tsonga i el búlgar Grigor Dimitrov, amb un Tsonga imparable que ja ha derrotat Djokovic i Murray.

Actualitzat

El suís Roger Federer s'ha imposat a l'espanyol David Ferrer la matinada d'aquest dissabte en els quarts de final del torneig de Toronto per dos sets a un. Ja s'han enfrontat quinze vegades, i Ferrer continua sense poder guanyar el suís. Federer, que complia 33 anys, jugarà a les semifinals amb el també espanyol Feliciano López, que ha guanyat el duel amb el canadenc Milos Raonic. López, número 25 del món, presenta un balanç similar al de Ferrer contra el suís. S'han enfrontat en deu ocasions i les ha perdudes totes.

L'altra semifinal de Toronto la disputaran el francès Jo-Wilfried Tsonga i el búlgar Grigor Dimitrov. Si Federer continua sent intractable davant els seus rivals, Tsonga ha derrotat tots els que se li han creuat pel seu camí. Entre altres, el número u del món, Novak Djokovic, amb un contundent doble 6-2, i en quarts de final el britànic i vuitè favorit Andy Murray. Guanyar una possible final davant Federer seria la millor manera, pel francès, de tancar un torneig espectacular.

Anar al contingut