Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Leo Messi i Cristiano Ronaldo durant un clàssic (Reuters)
Barça

FC Barcelona i Reial Madrid s'enfrontaran en un partit de pretemporada a Miami

Aquest divendres s'ha presentat als Estats Units el partit de pretemporada que el 29 de juliol disputaran el Barça i el Madrid a l'estadi dels Miami Dolphins, de l'NFL

Actualitzat

El primer clàssic de la temporada 2017-18 entre FC Barcelona i Reial Madrid arribarà ben aviat. Ja en pretemporada, el 29 de juliol (30 de juliol a la 1:30 de la matinada, segons el nostre horari), els dos rivals es veuran les cares. Ho faran a Miami amb un espectacle digne de la "SuperBowl" de l'NFL, segons han informat els organitzadors de la International Champions Cup.

Barça i Madrid s'enfrontaran al Hard Rock Stadium, escenari habitual dels partits com a locals dels Miami Dolphins de la lliga de futbol americà dels EUA. Des de l'any 1982 que els dos clubs més importants de la lliga espanyola no s'enfrontaven fora d'Espanya. El 1982,a la ciutat veneçolana de Barquisimeto, va guanyar el Madrid per 1 a 0 amb un gol de Vicente del Bosque.

Serà el segon partit dels blaugrana a aquest estadi, amb una capacitat per 65.000 espectadors. El primer va ser l'estiu de l'any 2011, en un partit que el Barça va perdre per 1 a 4 amb el Chivas Guadalajara mexicà. Pels madridistes tampoc serà la primera vegada. L'estiu del 2013 va derrotar el Chelsea de Jose Mourinho (3-1), que feia poc que havia deixat la banqueta blanca.

A la presentació del partit el FC Barcelona ha estat representat pel vicepresident Manel Arroyo, qui ha considerat que aquest partit pot suposar un moment "clau" pel desenvolupament del futbol als EUA. Si més no, pot ajudar el projecte de l'exfutbolista David Beckham de crear un equip de la MLS (la lliga professional de futbol dels EUA) amb seu a Miami.

 

Anar al contingut