Arthur, en un partit disputat amb el Grêmio (Gremio)
Barça

FC Barcelona i Gremio arriben a un acord per a l'opció de traspàs d'Arthur

En el supòsit que el Club exercís finalment -durant el juliol del 2018- l'opció signada, el preu del traspàs queda fixat en 30 milions d'euros més 9 milions en variables

Actualitzat

El FC Barcelona i el Grêmio de Porto Alegre han arribat a un acord per subscriure una opció de compra sobre el jugador Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, en virtut de la qual el FC Barcelona podrà exercir aquest dret sobre els drets federatius del jugador durant el mes de juliol del 2018.

En el supòsit que el Club exercís finalment l'opció signada, el preu del traspàs queda fixat en 30 milions d'euros més 9 milions en variables.

Talent i associació al mig camp

Nascut el 12 d'agost del 1996 a Goiania (Brasil), Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, més conegut com a Arthur, és un migcampista que destaca pel seu joc associatiu. Va començar a jugar el 2008 a les categories inferiors del Goiás Esporte Clube, on va formar-se fins a fer el salt el 2010 al Grêmio de Porto Alegre. Arthur va progressar fins a debutar amb el primer equip, sota les ordres de Luiz Felipe Scolari.

D'aquesta manera, el jugador brasiler aniria obtenint protagonisme de manera progressiva fins a convertir-se en una peça clau de la Copa Libertadores 2017, on seria escollit MVP en el partit de tornada de la final.

Anar al contingut