FC Barcelona B i Nàstic de Tarragona empaten al Mini (1-1)

L'empat a un no permet a cap dels dos equips escapar-se de la zona compromesa de la classificació

Francesc LatorreActualitzat

El Barça-Girona d'aquest dissabte no és l'únic duel entre equips catalans aquest cap de setmana. Barça B i Nàstic s'han vist les cares al Miniestadi en partit corresponent a la 28ena jornada de lliga a Segona Divisió. El partit ha acabat amb empat a un gol, un repartiment de punts que no satisfà del tot ni als uns ni als altres (1-1).

La primera part ha estat molt ensopida, molt tàctica i sense cap ocasió clara de gol. Un xut de falta de Nahuel que ha sortit desviat per sobre de la porteria grana ha estat l'acció més destacada d'aquesta primera meitat. El Nàstic ha perdut Javi Márquez per lesió i al Barça B li ha passat el mateix amb Ruiz de Galarreta.

El segon temps ha sigut molt més vistós. Al minut 53 l'equip de Gerard López ha tingut una doble ocasió per obrir el marcador, però ni Aleñà ni el canadenc Ballou han pogut superar la porteria d'un inspirat Dimitrievski.  Deu minuts més tard, els tarragonins han fet el 0-1, en una gran acció personal de Kakabadze. El lateral georgià s'ha incorporat a l'atac i ha batut Ortolà amb un bon xut amb la cama esquerra després de superar Cucurella. Però l'avantatge li ha durat ben poc a l'equip de Nano Rivas. Al minut 76 Marc Cardona ha aprofitat una pilota morta dins de l'àrea rival per fer el gol de l'empat (1-1).

D'aquí i fins al final del partit poca cosa més a destacar. Gerard López ha fet debutar el juvenil Ricard Puig, que ha deixat bones sensacions en la seva estrena amb el filial blaugrana. Ara el Barça B té 34 punts, un més que el Nàstic. Cap dels dos conjunts pot respirar encara tranquil i hauran de treballar de valent per assolir l'objectiu de la permanència.