Moment en què Chilavert agredeix Asprilla en un partit internacional
Futbol

Faustino Asprilla revela que un narcotraficant se li va oferir per assassinar Chilavert

L'exdavanter colombià, que s'havia barallat amb el porter paraguaià en un partit internacional, va evitar que matessin el porter paraguaià

Actualitzat

Faustino Asprilla ha fet una confessió de les que fan esgarrifances. L'exinternacional colombià ha explicat en un documental a la cadena Telepacífico, del seu país, que quan era jugador, un narcotraficant se li va oferir per assassinar el porter paraguaià José Luis Chilavert, amb qui Asprilla havia mantingut una picabaralla al camp en un partit de classificació per al Mundial de França 98.

Asprilla, el jugador colombià més popular en aquelles dates, va convèncer els narcotraficants que "el que passa al camp s'ha de quedar al camp" i va salvar d'aquesta manera el porter paraguaià. El narcotràfic va tenir molta influència en el futbol colombià dels anys 80 i 90. L'exemple més clar va ser la mort a trets de l'internacional colombià Andrés Escobar dies després d'haver-se fet un gol en pròpia porta que va costar l'eliminació de l'equip al Mundial dels Estats Units l'any 1994.

 

Anar al contingut