Fali en una imatge d'arxiu amb la samarreta del Cadis
Futbol

Fali no es presenta a les proves mèdiques del Cadis

El defensa ja va declarar fa uns dies que tornar a jugar partits tenia un alt risc de contagi, i aquest dimecres ha decidit no passar els exàmens mèdics

Redacció Esport3Actualitzat

Rafael Giménez, "Fali", és el primer cas d'un jugador professional que es nega a sotmetre's a les proves mèdiques de la Covid-19 a la Lliga espanyola. Fa dues setmanes, el jugador ja es va mostrar contrari a tornar als terrenys de joc fins que no hi hagués plenes garanties sanitàries. I avui, d'acord amb aquesta idea, no s'ha presentat als tests que el seu club, el Cadis, ha començat a fer als jugadors del primer equip.

De moment, els responsables del club no han decidit mesures contra el jugador, però podrien apartar-lo de l'equip o fins i tot rescindir el seu contracte, per indisciplina. Fali va deixar clar que, per a ell, el més important era la seva salut i la de la seva família, i que si per això havia de deixar el club o fins i tot retirar-se del futbol, ho acceptaria. El jugador no està autoritzat a fer més declaracions públiques.

Fali, exjugador del Nàstic i del Barça B, va arribar al Cadis el 2018, i aquesta temporada era tot un puntal del conjunt líder de Segona A. Als 26 anys, tenia a l'abast l'oportunitat de jugar, per primera vegada, a Primera Divisió. La Covid-19 pot haver significat un fre a la seva carrera futbolística.

Fali no és l'únic futbolista que ha fet públic el seu temor al retorn a l'activitat. La plantilla de l'Eibar, en un comunicat conjunt, es va mostrar desconfiada a la represa de la competició. Però avui, tots els integrants de l'equip han passat els tests i dissabte començaran els entrenaments.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut