Fali, celebrant un gol amb el Cadis
Fali, celebrant un gol amb el Cadis
Futbol

Fali: "Jo no torno a jugar fins que no sigui 100% segur"

El jugador del Cadis és un dels pocs que es rebel·len contra el plans per reprendre el futbol: "No volem protocols, volem que ens garanteixin la salut"

RedaccióActualitzat

El jugador del Cadis Rafael Giménez Jarque, "Fali", ha anunciat públicament que es nega a tornar a jugar al futbol mentre no s'asseguri "al cent per cent" que els jugadors no contrauran el virus. "No volem protocols, volem que ens garanteixin la nostra salut", ha assegurat en declaracions al programa "El partidazo" de la Cadena Cope l'exjugador del Barça B.

 

Fali assegura que ara mateix el futbol no és una activitat essencial i que, per tant, és una bogeria tornar a practicar-lo i exposar-se a contraure el Covid-19. "Si haig de tornar a la meva vida anterior, seré més feliç que ningú", ha afirmat rotundament.

Fali està disposat a aturar la seva carrera amb 26 anys i jugant al Cadis, que era el líder de la Segona Divisió quan es va aturar la competició per culpa de la pandèmia. El Consell Superior d'Esports, la Federació Espanyola de Futbol i la Lliga de Futbol Professional han pactat fa poc el retorn del futbol.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut