Facundo Ferreyra es va lesionar en l'entrenament de divendres (@RCDEspanyol)
Espanyol

Facundo Ferreyra s'estarà de quatre a sis setmanes de baixa per una lesió als isquiotibials de la cama dreta

El davanter argentí es va lesionar en l'entrenament de divendres i les proves mèdiques han confirmat l'abast exacte de la lesió muscular, que el tindrà un mínim d'un mes de baixa

Actualitzat

L'Espanyol afrontarà el derbi de dissabte al Camp Nou amb una baixa important, la de Facundo Ferreyra. El davanter argentí té una lesió de grau dos a la musculatura isquiotibial de la cama dreta i estarà entre quatre i sis setmanes allunyat dels terrenys de joc, segons ha informat el club blanc-i-blau en un comunicat. El "Chucky" Ferreyra es va lesionar en l'entrenament de divendres i les proves mèdiques han confirmat l'abast exacte de la lesió.

Ferreyra, que va arribar al club blanc-i-blau en el mercat d'hivern cedit pel Benfica, ha jugat 190 minuts fins ara, però només en un partit va sortir a l'onze titular. Va ser a San Mamés i va marcar el seu únic gol fins ara com a perico.

D'altra banda, l'Espanyol també ha informat que Roberto Rosales es va fer una contusió nasal que ha derivat en una fractura dels ossos del nas en el partit contra el Sevilla, però el lateral dret veneçolà podrà participar de la dinàmica normal del grup amb una màscara facial.

Wu Lei, novetat en l'entrenament

Wu Lei ha estat la novetat en l'entrenament blanc-i-blau aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Rubi havia donat permís al davanter xinès, que va viatjar al seu país, però ha participat en la primera sessió de la setmana per preparar el derbi de dissabte al Camp Nou. L'entrenador de l'Espanyol no ha disposat dels quatre internacionals catalans. Tampoc ha pogut dirigir Marc Roca, que ha marcat amb la sub-21 d'Espanya, ni Mario Hermoso, Rosales i Hernán Pérez.

 

Anar al contingut