Fabio Quartararo, en una imatge recent (EFE)
Motor

Fabio Quartararo obté la "pole position" a Tailàndia i Marc Márquez sortirà tercer

Bona reacció de Marc Márquez després de l'accident de la jornada anterior; Maverick Viñales sortirà segon i Andrea Dovizioso, setè

Actualitzat

Marc Márquez ha semblat a la sessió de qualificació del Gran Premi de Tailàndia de MotoGP totalment restablert de l'accident que va tenir la jornada prèvia. El pilot d'Honda, tot i que ha hagut d'acabar la seva participació una mica abans d'hora per una nova caiguda, ha estat entre els més ràpids i ha tingut a l'abast la "pole position".

El vigent campió del món, que pot revalidar el títol aquest mateix diumenge, no ha pogut contenir, però, l'impuls de les Yamaha. Fabio Quartararo ha aconseguit la "pole", mentre que Maverick Viñales ha aconseguit a l'últim sospir la segona plaça. La bona notícia per a Márquez és el discret rendiment d'Andrea Dovizioso, que sortirà setè després de rodar un segon més lent que Quartararo.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Àlex Rins (Suzuki) sortirà en desena posició, davant de Pol Espargaró (KTM), onzè, i Aleix Espargaró (Aprilia), dotzè. Tito Rabat, de la seva banda, sortirà des del divuitè lloc.  

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut