Motor

Marc Márquez: "De seguida he vist que patia més del que esperava"

Xavier GuillénActualitzat

Protagonisme per als pilots joves i per als integrants dels equips satèl·lit en la primera trobada de l'any, mentre que els consagrats s'ho han pres amb més tranquil·litat. Fabio Quartararo, la revelació del 2019, ha estat el més ràpid en el primer dia del tests, que ha començat aquest divendres al circuit de Sepang i que reuneix tots els pilots de la graella. El de Yamaha ha marcat la pauta i ha superat el seu company d'equip Franco Morbidelli.

El francès encara no porta la moto oficial que durà aquest any i que sí que han pilotat Rossi i Viñales. Darrere dels dos pilots de l'equip Petronas, s'han classificat Àlex Rins, amb Suzuki; Cal Crutchlow, amb Honda; i Jack Miller, amb Ducati. Tots cinc estan separats per 291 mil·lèsimes.

A continuació, Maverick Viñales, el germans Espargaró, Aleix i Pol, Joan Mir, Valentino Rossi i Andrea Dovizioso. En aquest primer dia, el campió del món, Marc Márquez, ha quedat dotzè, seguit del seu germà Àlex. Marc encara no està al cent per cent físicament de l'operació que es va fer a l'espatlla i té molèsties, però la diferència en temps és molt minsa, set dècimes respecte a Quartararo. En acabar la sessió, el cerverí ha admès que no està tan bé com preveia:

"He sortit amb energia, però quan he parat a box ja he vist que havia d'afluixar perquè si no no hagués acabat el dia amb bones sensacions. De seguida he vist que patia més del què m'esperava."

 

Iker Lecuona és vintè i Tito Rabat, vint-i-dosè. Al test també hi ha participat Dani Pedrosa, el provador de KTM, que s'ha classificat en la quinzena posició, a un segon del millor.

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut