La "photo-finish" ha decidit el guanyador de la quarta etapa de la Vuelta
Ciclisme

Fabio Jakobsen supera per mil·límetres Sam Bennett en la quarta etapa de la Vuelta

El jove velocista holandès, de 22 anys, s'ha imposat en un esprint molt ajustat al davant de l'irlandès Sam Bennett, mentre que Nicholas Roche manté el mallot vermell de líder

Actualitzat

Fabio Jakobsen ha guanyat a l'esprint la quarta etapa de la Volta a Espanya, disputada entre Cullera i el Puig, de 175,5 quilòmetres de recorregut, mentre que l'irlandès Nicholas Roche manté el mallot vermell de líder de la classificació general.

El jove velocista holandès, de 22 anys, s'ha imposat en un esprint molt ajustat i que s'ha hagut de decidir a la "photo-finish", al davant de l'irlandès Sam Bennett, guanyador de la tercera etapa, i de l'alemany Maximilian Walscheid.

En la general, un dia més sense canvis, amb Nicholas Roche al capdavant de la classificació, seguit pels colombians Nairo Quintana (Movistar) i Rigoberto Urán (Education First), a 2 i 8 segons respectivament. Qui ja no podrà lluitar pel triomf en aquesta Vuelta és l'holandès Steven Kruijswijk, tercer en l'última edició del Tour de França i que s'ha retirat per una lesió al genoll després de caure durant la contrarrellotge de la primera etapa.
 
Aquest dimecres es disputarà la cinquena etapa, entre l'Eliana i Javalambre, de 170,7 quilòmetres, el primer final d'alta muntanya de la ronda espanyola després d'un ascens inèdit d'11 quilòmetres al 7,8 per cent de mitjana i que pot provocar les primeres diferències entre els favorits al triomf final.

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut