Fabio Jakobsen s'ha imposat a Wout van Aert en un ajustat esprint (Reuters)
Ciclisme

Fabio Jakobsen guanya la segona etapa del Tour i Van Aert és nou líder

A falta de dos quilòmetres hi ha hagut una caiguda massiva que ha afectat una trentena de corredors

Redacció Esport3Actualitzat

El ciclista neerlandès Fabio Jakobsen ha estat el més ràpid a l'esprint final i ha guanyat la segona etapa del Tour. El corredor del Quick Step ha superat en els últims metres el belga del Jumbo Visma, Wout Van Aert, que, tot i travessar la línia de meta en segona posició, és el nou mallot groc gràcies als sis segons de bonificació. El danès Magnus Cort Nielsen ha protagonitzat la fuga de la jornada i és el primer líder de la classificació de la muntanya.

Etapa marcada pel vent i les caigudes

Quan faltaven 20 quilòmetres per a l'arribada, el fins ara líder de la prova, Yves Lampaert, s'ha vist implicat en una caiguda que li ha provocat un sobreesforç per contactar amb el gran grup. A falta de només 2 quilòmetres hi ha hagut una altra caiguda massiva que ha afectat una trentena de corredors. Malgrat les caigudes, els grans favorits per a la classificació general no han perdut temps i veuen intactes les seves opcions d'endur-se la victòria final.

Aquest diumenge el pilot disputarà l'última de les tres etapes programades dins les fronteres daneses i dilluns tindrà lloc la primera jornada de descans, que servirà als ciclistes per fer el trasllat a territori francès.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut