Les imatges de Movistar van captar la conducta de l'aficionat
Les imatges de Movistar van captar la conducta de l'aficionat
futbol

Expulsen un feixista de l'RCDE Stadium després d'insultar De Paul

Les càmeres mostren la seqüència, que acaba amb la seguretat de l'estadi enduent-se'l

Redacció Esport3Actualitzat

Quan no fa ni una setmana dels fets de Mestalla i mentre els principals actors del món del futbol es conjuren per erradicar d'una vegada per totes els comportaments intolerants i discriminatoris als estadis, Cornellà-el Prat ha viscut un nou episodi de violència verbal i gestual.

En ple partit entre Espanyol i Atlètic de Madrid, les càmeres de Movistar han captat com un home assegut a primera fila feia la salutació feixista i proferia insults a Rodrigo De Paul, migcampista de l'equip de Simeone. Algunes de les desqualificacions que va haver de sentir l'argentí van ser "borratxo" i "fill de puta".

Les imatges mostren la seqüència, que acaba amb la seguretat de l'estadi expulsant del recinte el jove, que no va oposar resistència. A més d'expulñsar-lo de l'estadi, l'Espanyol l'hauria expulsat del club tal com marca el protocol, però es dona cas que l'individu no és soci de l'entitat.  

Cal recordar que, després de la invasió del camp per part d'unes desenes d'ultres posterior al derbi del 14 de maig, l'Espanyol va mostrar el seu "rebuig contundent a qualsevol tipus de violència al món del futbol" i va prometre "utilitzar tots els recursos per erradicar-la".

 

 

Anar al contingut