Raphinha celebra el segon gol del Barça contra l'Inter de Miami
Raphinha celebra el segon gol del Barça contra l'Inter de Miami
barça

Raphinha aclareix les seves paraules sobre el Reial Madrid

El jugador brasiler ha volgut deixar clar que no ha dit que el Barça era millor que el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

La seca maniobra de Memphis, la conducció Dembélé o el córner assajat que culmina Gavi han estat tres dels sis gols del Barça a Miami dignes de ser recordats. Però en un partit de pretemporada els aficionats analitzen amb lupa les evolucions dels nous fitxatges. En aquest capítol ha destacat el debutant Raphinha, que n'ha tingut prou amb els primers 45 minuts per marcar el segon gol de l'equip --una gran volea sense massa angle a passada de Balde-- i repartir dues assistències mortíferes per a les dianes Pierre Emerich Aubameyang i Ansu Fati.

L'ex del Leeds no ha vingut per ser comparsa i comença a demostrar el seu talent tant dins com fora del camp. Al final del matx, el jugador ha fet unes declaracions que en un inici s'han malinterpretat. L'error ha arribat després d'una mala traducció del portuguès i Raphinha ha enviat un missatge a Instagram on ho aclara. 

Del "som millors que el Reial Madrid" s'ha passat al "sempre vull marcar, i si és un clàssic, més; son els millors partits", que és el que realment ha dit el brasiler. Just després del duel, Raphinha també ha enviat un missatge des del compte oficial del Barça.

Joan Laporta el va presentar amb una frase tan captivadora com exigent: "Torna el 'jogo bonito', torna la samba". A la primera oportunitat que ha tingut, Raphinha ha convertit un camp com el DRV-PNK Stadium de Fort Lauderdale en el seu particular sambòdrom.  

Òscar Hernández: "És un jugador molt complet, de primer nivell"

Mentre mira de resoldre els seus problemes de visat que li impedeixen volar als Estats Units, l'entrenador Xavi Hernández va mirar el partit per TV3. Qui està fent la seva tasca és el seu assistent i germà Òscar Hernández, que en acabar al partit va elogiar les qualitats del davanter: "És un extrem un contra un, té xut, fa bé la pressió després de pèrdua. És molt complet, un jugador de primer nivell".

 

Torna a veure el resum de l'Inter de Miami-Barça (0-6)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut