Filippo Ganna és un dels grans favorits
Ciclisme

Exhibició de Filippo Ganna a l'Étoile de Bessèges

El campió del món de contrarellotge, l'italià Filippo Ganna, s'ha imposat en solitari en la quarta etapa de l'Étoile de Bessèges, després de deixar enrere els companys d'escapada en els quilòmetres finals de l'etapa; Tim Wellens es manté com a líder

Arcadi AlibésActualitzat

S'esperava una arribada a l'esprint en l'última etapa en línia de l'Étoile de Bessèges, però l'italià Filippo Ganna, actual campió mundial de contrarellotge, ha trencat el guió. La lògica deia que aquest dissabte es reservaria per a la cronometrada final de diumenge, però Ganna ha sorprès tothom i ha entrat a l'escapada del dia, juntament amb Pérez, Brunel, De Bondt i Robeet.

En el tram final de l'etapa, Ganna ha atacat els seus companys i ha marxat tot sol, i ha demostrat un cop més les seves condicions de rodador. El corredor de l'Ineos ha arribat a Saint Sifret 17 segons abans que el grup principal, encapçalat per Christophe Laporte, que havia guanyat la primera etapa. El líder, Tim Wellens, ha entrat sense perdre temps i manté les diferències al capdavant de la classificació general. El belga és el gran favorit per a la victòria final i caldrà veure si Ganna està recuperat de l'esforç i pot optar a guanyar la contrarellotge.

Anar al contingut