Girona

Eusebio: "Vivim un moment històric, la Copa és una motivació extra"

L'entrenador del conjunt blanc-i-vermell destaca que els seus jugadors han assolit una fita que feia molts anys que no aconseguien

Actualitzat

Eusebio ha comparegut davant dels mitjans de comunicació visiblement satisfet pel treballat triomf que han aconseguit aquest dimecres a la nit davant l'Alabès que els dona el bitllet per als vuitens de final. No ha estat fàcil perquè els ha tocat remuntar i això, per al tècnic blanc-i-vermell, encara dona més importància a la victòria:

"Els partits duren 90 minuts. La darrera mitja hora que hem fet ha estat molt bé. L'equip ha competit molt bé"

 

Aquest resultat encara dona més pes a l'excel·lent campanya del Girona, que a la Lliga és el vuitè classificat de la Primera Divisió i ha aconseguit accedir per primer cop en 69 anys als vuitens de final de la Copa, tota una fita.

"Vivim un moment històric. Recollim el fruit de la feina de molta gent en els darrers anys. Volem seguir gaudint. Donarem el màxim en cada partit conscients que cada passa que fem suposarà un fet històric per al club"

 

En qualsevol cas, el que té clar Eusebio és que no vol renunciar a res i envia un missatge cap a les veus que fa dies que diuen que la Copa no és important:

"L'equip competeix bé. Cada jugador que surt al camp rendeix al màxim. La Copa és una motivació extra, compensa els petits problemes físics"

 

Ara ja toca tornar a activar el mode Lliga per encarar el duel contra l'Athletic Club a San Mamés, un rival en hores baixes i amb un nou entrenador, que rebrà l'equip català assedegat d'una victòria.

 

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut