Girona

Eusebio Sacristán, feliç a Girona: "Va ser amor a primera vista"

L'actual entrenador del Girona ha concedit una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, en la qual ha parlat de la seva arribada al club gironí, dels seus objectius esportius i vitals i, també, del Barça

Xavi TorresActualitzat

En l'aturada de la Lliga per culpa dels partits de seleccions, Eusebio Sacristán ha mostrat la seva felicitat per la temporada que està fent el seu equip en una entrevista al programa "El Club de la Mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio. El Girona és ara mateix 12è classificat, a 9 punts del descens i, també, a 9 d'Europa. La dinàmica dels darrers partits, però, el fa ser molt optimista.

Eusebio explica alliberat:
"La victòria al Bernabéu va ser molt especial i ens va anar molt bé. Portàvem deu partits sense guanyar i tot i que des del club em transmetien tranquil·litat, si no guanyes tothom dubta. Vam canviar el sistema, vam remuntar i després hem fet un pas endavant per tornar a posar distància respecte els equips de baix. Estem més a prop de l'objectiu"

I afegeix:

"L'inconvenient és que no som regulars a casa i, esclar, nosaltres voldríem que l'afició sortís de Montilivi més contenta".

De fet, el Girona no guanya al seu estadi des del 23 d'octubre.

Com a conseqüència de l'acord del Girona amb el Manchester City, el tècnic ha explicat que Pep Guardiola segueix amb interès la trajectòria dels blanc-i-vermells. "M'envia missatges felicitant-me per les victòries. I a mi m'omple d'orgull perquè, per mi, Guardiola és la gran referència tècnica del moment. Jo també miro sempre els seus partits". Amics i cruyffistes.

Eusebio és un home feliç a Girona. "Va ser un amor a primera vista", diu. "Tot va quadrar. Jo buscava un bon projecte, i el Girona, un entrenador que fes oblidar Machín i que tingués una mirada molt determinada. El club respira futbol pels quatre costats i això és bàsic per a la tranquil·litat d'un entrenador". El tècnic, a més, s'ha adaptat molt bé a la vida de la ciutat. "Visc al Barri Vell, al centre de Girona, i em sento un ciutadà més. La gent és molt amable amb mi". A més, l'entrenador de La Seca, Valladolid, s'ha deixat anar amb el català. "Doncs sí", diu somrient. "Fa molts anys que soc a Catalunya i el català és una llengua que conec. Amb més o menys dificultats miro de parlar-lo i noto que l'aficionat està content amb mi per aquest petit esforç". Sobre el moment polític del país, Eusebio també ha opinat: "La meva família viu a Valladolid, i jo, aquí. Conec tots els punts de vista i crec que caldria més comunicació entre les parts. La informació que arriba de fora no sempre és la més adequada".

Finalment, Eusebio també ha parlat del Barça, el club en què va jugar set temporades (1988-1995), quan ho va guanyar absolutament tot. "Els de Valverde tenen la Lliga a la mà i, si no abaixen la tensió, s'emportaran el títol". I la Champions? "És molt difícil guanyar-la però veig l'equip determinat per fer-ho. Els jugadors ho estan donant tot, així que ja ho veurem."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut