Girona

Eusebio: "Hem tingut ocasions per haver-nos emportat la victòria"

El tècnic del Girona valora de forma positiva el rendiment del seu equip contra un rival en dinàmica positiva com la Reial Societat i considera que han creat ocasions per guanyar el partit

Actualitzat

Eusebio Sacristán s'ha mostrat satisfet amb el rendiment del seu equip contra la Reial Societat en la roda de premsa posterior al partit i ha assegurat que han tingut ocasions per haver-se emportat un triomf que se'ls continua resistint a Montilivi.

"Ha estat un partit molt disputat davant un rival en una molt bona dinàmica que juga molt bé. No ha estat un partit gens fàcil, però hem competit molt bé i hem tingut ocasions per haver-nos emportat la victòria. Cada partit a Primera és complicadíssim. Volíem guanyar i hem tingut opcions per fer-ho. Ara el que ens toca és treballar amb l'actitud que ho fem sempre per seguir aconseguint punts que ens apropin a l'objectiu."

El tècnic del Girona ha explicat els motius del canvi de Stuani per Doumbia quan encara quedaven sis minuts per al final, tot i que el resultat era d'empat a zero.

"El canvi de Stuani... estava cansat, ha treballat molt, tenia una targeta, tenim partit el divendres i he pensat que era el millor i, per què no, Doumbia podia tenir el seu moment."

Per últim, Eusebio ha valorat de forma positiva el fet d'haver competir contra un gran rival com la Reial Societat i ha fet una crida a centrar-se en el pròxim partit de lliga contra el Rayo a Vallecas.

"No som aliens als resultats dels rivals, però el que hem de fer és centrar-nos en nosaltres. Del partit d'avui valoro haver competit contra un gran equip, fregant la victòria, i havent deixat la porteria a zero. Tots els partits són igual d'importants. Toca treballar ja per aconseguir els tres punts a Vallecas divendres vinent."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut