Girona

Eusebio: "Hem d'aprofitar el cop anímic, però hem de mirar de no desenfocar-nos"

El tècnic del Girona ha explicat que és important "no desenfocar-se" després que l'equip es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei

Actualitzat

El Girona afronta aquest diumenge un difícil compromís al Benito Villamarín. Els catalans s'enfrontaran al Betis en el primer partit de la segona volta, un equip del qual Eusebio Sacristán ha explicat que "juga molt bé al futbol, que té molt la pilota i que fa patir molt a tots els rivals":

"Si no el controles bé et pot posar molts problemes. Aquest any, com que té tres competicions, donar el mateix rendiment és complicat i hem d'intentar que demà el que faci un partit molt bo siguem nosaltres."

L'entrenador del Girona ha valorat la classificació de l'equip per als quarts de final de la Copa del Rei, però ha volgut deixar clar que la competició "verdaderament important" és la Lliga:

"Hem d'aprofitar el cop anímic que ha suposat passar d'eliminatòria però estem concentrats en aquesta competició que la verdaderament important per nosaltres. Hem de mirar de no desenfocar-nos. Tenir clar on estem, què és el que volem i quin és el nostre objectiu. El que ha passat de positiu, que no ens desenfoqui i ens faci perdre la realitat."

Pel que fa a la baixa de Stuani, Eusebio ha apuntat que és "un jugador que dona molt pel que fa al joc, al rendiment i a l'eficàcia de cara al gol":

"És una baixa important per nosaltres. Ha fet molts dels gols de l'equip. Hem de valorar el que tenim, que és molt i molt bo, aprofitar-ho i competir en aquest partit que de ben segur serà difícil, davant d'un rival que ja ens va demostrar al partit d'anada que té molt futbol i que posa les coses molt difícils a tots els equips."

En relació amb el nou fitxatge, Raúl García, el tècnic ha explicat que "ja fa dos o tres entrenaments que està amb l'equip" i que "és important que viatgi" per seguir en la dinàmica tot i que demà valorarà "si entra en la convocatòria".

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut