Girona

Eusebio: "Estem preparats per enfrontar-nos a l'Athletic"

L'entrenador del Girona ha explicat que l'equip "s'ha de centrar a competir" però que "està passant per un bon moment a nivell de confiança i seguretat"

Actualitzat

El Girona afronta un díficil compromís a San Mamés aquest dilluns. Eusebio, en la roda de premsa prèvia al partit, ha explicat que s'espera un Athletic que "voldrà canviar la seva dinàmica" i que l'equip està "molt preparat":

"Esperem un Athletic que voldrà canviar la seva situació i que s'estarà preparant amb el canvi d'entrenador per aconseguir-ho. Nosaltres estem molt preparats per enfrontar-nos a un rival amb bons jugadors que està passant per una situació difícil en quan a resultat però que s'està preparant per capgirar la situació. Nosaltres hem d'intentar donar el millor de nosaltres mateixos."

El tècnic del conjunt català no ha volgut posicionar-se en relació amb les aspiracions de l'equip aquesta temporada, i ha apuntat que els seus homes s'han de "centrar a competir" tot i que si que ha admès que l'equip està passant "per un bon moment":

"La Lliga està molt igualada. Ens hem de centrar en competir el següent partit i fer valoracions a mesura que van passant els partits. Nosaltres pensem en la nostra dinàmica, en que estem competint bé. És un bon moment per a nosaltres a nivell de confiança i de seguretat, però hem de ser conscients que ens enfrontem a un rival que estarà amb les piles carregades. Necessitem donar la nostra millor versió."

Eusebio també ha valorat les diferents baixes que té la plantilla, com la de Carles Planas, que s'ha quedat fora de la convocatòria a última hora perquè "no s'acabava de sentir al cent per cent", o la de Patrick Roberts, lesionat en el partit de Copa davant l'Alabès que estarà dos mesos de baixa:

"És una pena que un jugador que agafa el seu millor nivell, de cop, no puguis comptar amb ell. Hem de confiar que hi ha altres jugadors que puguin aconseguir aquestes coses. Pot ser que sigui el moment de Choco, de Doumbia o que segueixi sent el de

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut