Eusebio, a la roda de premsa prèvia al duel català contra l'Espanyol
Girona

Eusebio: "Encara no hem decidit si Stuani jugarà de titular"

El tècnic del Girona FC troba que el partit contra l'Espanyol és molt important per assegurar la permanència a final de temporada i la seva principal arma, el davanter uruguaià, ha superat les molèsties que arrossegava

Actualitzat

Eusebio Sacristán ha comparegut en roda de premsa per valorar com veu el duel català contra l'Espanyol d'aquest dissabte al migdia. La bona notícia d'aquest divendres és que la referència en atac del Girona, Cristhian Stuani, s'ha recuperat de les molèsties que arrossegava:

"Cristhian s'ha entrenat avui i té bones sensacions. Tenim encara un dia per decidir si el fem servir des del principi o bé el reservem. Ell m'ha transmès que es troba bé. Encara ho estem rumiant i no hem pres cap decisió. És evident que sempre és bo que Stuani jugui, però hem de tenir en compte la sobrecàrrega que ha tingut."

 

El tècnic blanc-i-vermell no hi veu cap al·licient extraordinari al fet de jugar contra un altre equip català i destaca que el més important és guanyar tots els enfrontaments contra qui sigui:

"Per nosaltres és un partit més del que podem obtenir tres punts. Valorem el rival, que té molta velocitat a dalt, que sempre busca la profunditat dels seus atacants i la nostra feina serà contrarestar-los i fer tot el possible per merèixer la victòria."

 

En qualsevol cas, Eusebio recorda que l'objectiu de la temporada encara està per concretar i que el duel català contra l'Espanyol és de màxima importància ara que només falten vuit jornades per al final de la Lliga:

"Nosaltres hem d'anar a la nostra sumant punts per aconseguir el premi final. No serveix per a res pensar en el que fan els altres equips. Volem estar la temporada vinent a Primera Divisió. Només pensem a guanyar."

 

 

 

ARXIVAT A:
Eusebio
Anar al contingut