futbol

Eusebio, emocionat en la seva reaparició: "Pensava que no tornaria a tenir una conversa normal"

Segueix lluitant per superar les conseqüències de la greu caiguda que va tenir el 30 de desembre del 2020

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista del Dream Team i entrenador Eusebio Sacristán ha reaparegut públicament aquest dimecres, dos anys després de l'accident domèstic que li va trasbalsar la vida el penúltim dia del 2020. El de Valladolid, on s'ha deixat veure en un esmorzar amb periodistes de la ciutat, va patir una caiguda que li va produir un traumatisme cranioencefàlic per culpa de la qual va estar tres setmanes en coma induït.

Acompanyat de part de la seva família, l'extècnic del Girona ha explicat algun dels passatges més impactants del procés pel que ha hagut de passar.

"No em sentia preparat per parlar amb ningú després de l'accident, i ha estat un procés dur, ja que al principi no era capaç de comunicar-me i això m'ha fet estar molt trist i sentir-me molt malament, perquè no sabia com seria el meu vida, si podria tornar a tenir una conversa normal, però han passat 25 mesos i les coses han anat canviant."

La prioritat d'Eusebio era "tenir una mentalitat forta" per recuperar-se i acabar mantenint "una conversa normal amb els altres". Tan senzill i tan complicat com això. I és que, segons ha emfasitzat, "estar amb amics i família ajuda a ser més positiu i optimista".

La lluita d'Eusebio no ha acabat. Segueix el tractament amb optometristes, terapeutes i logopedes. Fita a fita fins a recuperar la vida que li tant li va canviar fa dos anys. De moment, el millor símptoma és que torna a tenir ganes de veure futbol i s'ha declarat admirador de Pacheta... un més.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut