Girona

Eusebio: "El Celta serà complicat, però si fem les coses bé guanyarem"

L'entrenador del Girona admet que l'equip gallec és un rival difícil, però es mostra molt convençut dels seus jugadors

Actualitzat

Eusebio ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar com encara el partit contra el Celta de Vigo de dilluns. En primer lloc, el tècnic blanc-i-vermell confessa que ha tret molt de profit d'aquests dies d'aturada per a seleccions per preparar el matx a consciència i acabar d'ajustar alguns petits detalls:

"L'aturada ens ha servit per treballar aspectes tàctics. Ara ens venen partits molts seguits. El Celta és el primer, estan molt forts, és un equip consistent, combinen diversos sistemes durant un mateix partit. Serà complicat, però si fem les coses bé guanyarem."

Sobre la qüestió de jugar el partit contra el Barça als Estats Units, Eusebio entén que a l'afició li pugui costar d'entendre, però subratlla que és una iniciativa molt favorable per al club i li veu més avantatges que inconvenients:

"Jugar a Miami és convenient per al Girona i nosaltres defensarem sempre els interessos del nostre club. Quan arribi el moment prepararem el partit de la millor manera possible, com sempre."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut