Europa truca a la porta del Granada en imposar-se a la Reial (2-3)

La derrota dels "txuri urdin" fa perillar les seves opcions de poder jugar competició europea la pròxima temporada; Barrenetxea ha estavellat dues pilotes al pal

El Granada s'ha avançat en el minut 21. Una centrada de Domingos Duarte ha estat rematada de manera espectacular amb el cap per Antonio Puertas. La Reial Societat ha intentat buscar el gol de l'empat i gairebé ho ha aconseguit. Una centrada de Barrenetxea en el minut 37 s'ha anat enverinant fins a estavellar-se a al pal amb Rui Silva ja batut. I quan els donostiarres continuaven posant setge a la porteria de l'equip andalús ha arribat el 0-2. Una jugada de l'equip "nazarí" sense aparent perill Diego Llorente ha fet un mal rebuig i la pilota ha caigut a peus de Soldado que ha aprofitat el regal per ampliar l'avantatge en el marcador. Un gol que ha generat les queixes de la Real per la posició de Soldado, en presumpte fora de joc. La Reial ha continuat arribant a la porteria de Rui Silva i en el temps afegit ha tingut l'oportunitat d'escurçar la diferència, però la rematada de Barrenetxea l'han tret entre la mà de Rui Silva i el pal.

Millor, però, no podien començar les coses per la Reial a la represa. A la sortida d'un còrner hi ha hagut un seguit de rebots i la pilota ha quedat als peus de Merino que ha rematat ajustat al pal esquerre de la porteria de Rui Silva. Badada col·lectiva de la defensa del Granada. La Reial només ha necessitat dos minuts per tornar entrar en el partit. I Willian José ha tingut l'opció de l'empat a les seves botes en el 65, però no ha sabut aprofitar la gran assistència d'Oyarzabal, ja que no ha sabut definir un u contra u amb Rui Silva. L'empat, però, si que ha arribat en el minut 83. El capità Oyarzabal ha rematat des del punt de penal amb una rematada inapel·lable que ha entrat per l'escaire de la porteria de Rui Silva. L'assistència l'ha fet el francès Näis Djouahra amb una acció que ha destil·lat qualitat. La Reial ha igualat un 0-2 en contra. Però quan tothom pensava que l'empat seria el resultat final, una centrada de Machís l'ha rematat un dels protagonistes del partit, Domingos Duarte, que ha aprofitat la centrada passada al segon pal per sentenciar el partit amb el 2-3 en el minut 83.