Barça

Eto'o i l'Inter de Milà tanquen l'acord del seu fitxatge i obren les portes a l'arribada d'Ibrahimovic

El representant del davanter camerunès Samuel Eto'o, Josep Maria Mesalles, ha anunciat avui que ha tancat l'acord amb l'Inter de Milà pel fitxatge del jugador, que percebrà 10,5 milions d'euros per temporada. Mesalles així ho ha declarat davant els mitjans de comunicació italians, a la sortida de la reunió amb els directius interistes a la capital llombarda. Zlatan Ibrahimovic ja ha abandonat la concentració de l'Inter als Estats Units i ja viatja cap a Europa.

Actualitzat
A les 12 d'aquest migdia ha començat l'última reunió entre el representant d'Eto'o, Josep Maria Mesalles, i l'Inter de Milà. En gairebé tres hores s'han tancat les negociacions, que donen llum verda a l'arribada d'Ibrahimovic al Barça. Mesalles ha assegurat que Eto'o està molt content.

Joan Laporta, que ha aparegut per sorpresa a Marlow, on el Barça fa l'stage de pretemporada, haurà d'arreglar l'únic punt que queda per resoldre, la prima de fitxatge d'Eto'o. El president ha conegut la notícia via telèfon i, per tant, li ha pogut comunicar personalment a Guardiola. Tots dos també han parlat sobre l'actual situació del planter i de les opcions d'entrades i sortides que ara mateix es contemplen.

L'empremta d'Eto'o

Arriba un ego, se'n va un altre ego. Amb Eto'o marxa un dels millors 9 de la història del Barça, criat als carrers pedregosos de Douala i amb una ambició clara en la seva primera aparició al Camp Nou.

Indomable, combatiu, instintiu, fred, ràpid... trets de l'empremta del camerunès a l'àrea. 130 gols en 192 partits. Cinc temporades. Tres lligues, dues Champions... Al cim del món. Compromès amb l'equip i amb les seves idees.

El "killer" tampoc no ha perdonat fora del terreny de joc i va esclatar en el principi del seu final. Se'n va per una "questió de 'feeling'", de falta de complicitat, de desconfiança, discòrdia. Samuel tampoc no ho ha perdonat. Icona del futbol africà del segle XXI, Papà Eto'o ens deixa gols inoblidables, Roma, París i Florentino.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut