Samuel Eto'o (Reuters)
Futbol

Eto'o i Drogba, indignats amb la proposta de provar la vacuna del coronavirus a Àfrica

La idea de dos metges en un canal de televisió francès de provar la vacuna contra la Covid-19 a Àfrica ha desfermat la indignació d'alguns futbolistes d'origen africà

Actualitzat
Una conversa entre dos metges en un programa de la televisió francesa sobre el coronavirus ha despertat la indignació de la comunitat africana al país, entre la qual hi ha alguns futbolistes de renom: l'exdavanter del Barça Samuel Eto'o i l'exdavanter del Chelsea Didier Drogba. El doctor Jean Paul Mira, cap del Servei de Reanimació d'un hospital de París, i el doctor Camille Locht, director d'investigació d'un institut de salut francès, han trobat convenient proposar un assaig sobre la vacuna de la Covid-19 a Àfrica, precisament per la precarietat de mitjans sanitaris que castiga el continent.

El davanter de l'Olympiacos Demba Ba, d'origen senegalès, ha estat el primer a posar el crit al cel: "Benvinguts a Occident, on els blancs es creuen tan superiors que el racisme i la debilitat es banalitzen", ha piulat al seu compte de Twitter. El camerunès Samuel Eto'o ha estat un dels primers a respondre per afegir-se a la indignació. L'exblaugrana ho ha fet amb contundència. Només un insult: "fills de puta".

 

 

A aquesta onada d'indignació també s'hi ha afegit un altre nom del futbol continental nascut a Àfrica, Didier Drogba, que ha qualificat la iniciativa de racista i ha deixat clar que Àfrica no és un laboratori de proves.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut