Alèxia i Crnogorcevic celebren al Camp Nou la classificació per la final de la Champions 2022
Alèxia i Crnogorcevic celebren al Camp Nou la classificació per la final de la Champions 2022
futbol

Estupefacció generalitzada entre les convocades i companyes de professió: Crnogorcevic explota contra l'RFEF

Les signants del comunicat per exigir canvis a la federació no s'esperaven el gir de guió de ser convocades per Montse Tomé

Redacció Esport3Actualitzat

La convocatòria per Espanya de les jugadores que van demanar ser "no seleccionables" si no es produïen canvis a diferents nivells de l'RFEF ha provocat una sorpresa generalitzada al món del futbol. Començant per les mateixes signants del comunicat del 15 de setembre. La seva sensació és d'estupefacció per la decisió unilateral de Montse Tomé d'incloure-les en una llista on van demanar no ser-hi.

No s'esperaven el gir de guió de veure els seus noms a la crida, per bé que la nova seleccionadora hagi explicat que va parlar per telèfon amb elles. L'Sport revela que diverses de les futbolistes lamenten haver atès la trucada de Tomé sense ser informades en privat que serien a la llista. Algunes d'elles havien ignorat, amb tota la intenció, el correu electrònic enviat per la federació com a ultimàtum i, tot i això, han estat convocades.

Costa no veure la convocatòria com un acte temerari de la RFEF, una decisió inesperada que algunes col·legues de professió de les campiones del món perceben com un desafiament.  

Crnogorcevic, convençuda que és un desafiament

Parli en l'idioma que parli, Ana-Maria Crnogorcevic ho fa amb claredat. L'exjugadora del Barça, actualment a l'Atlètic de Madrid, ha carregat contra una maniobra federativa que ha titllat de "bogeria" i "amenaça". La suïssa no perd de vist que les convocades s'exposen a sancions econòmiques i esportives si no es presenten.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut