Barça

Estirada d'orelles de Tebas al Barça: "La Copa del deute la guanyen ells"

El president de LaLiga explica que el Barça acumula la meitat del deute total dels clubs i lloa els esforços del Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El president de LaLliga, Javier Tebas, ha fet una estirada d'orelles al Futbol Club Barcelona a l'hora de presentar els números dels equips de Primera Divisió, que presenten un deute superior als 700 milions d'euros.  

"D'aquests 700 milions d'euros, el Barça n'és la meitat. Altres clubs han fet més esforços per reduir deutes, com el Reial Madrid, que ha fet un esforç encomiable, igual que l'Atlètic."

Tebas també ha advertit l'entitat blaugrana que si vol ampliar el contracte de Leo Messi, haurà de fer un gran esforç per no deixar cap jugador sense fitxa.

"El Barcelona, amb els jugadors que ha incorporat recentment, ja supera el límit de massa salarial que marca LaLliga. Per poder inscriure Messi haurà de fer reduccions de salari. Els dirigents del Barça ja saben les normes i hauran de fer un esforç important. Van pel bon camí, segons ens han dit, però ho han de dur a terme."

Aquestes declaracions Tebas les ha fet en la presentació de l'informe econòmic LaLliga de la temporada 19-20, que es va tancar amb resultats positius. Els números complicats, en què ja es veurà reflectida la pandèmia, seran els referents a la temporada 20-21, que encara no estan tancats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut