Esther Guerrero i Jesús Ángel García Bragado, millors atletes catalans
Atletisme

Esther Guerrero i Jesús Ángel García Bragado, millors atletes catalans del 2019

Aquest dijous era la data prevista per a la celebració de la 29a Diada de l'Atletisme Català, que s'ha hagut d'ajornar per l'afectació del COVID-19. A la festa s'haurien donat els premis de millors atletes catalans del 2019 a Jesús Ángel García Bragado i Esther Guerrero

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Catalana d'Atletisme té previst celebrar la seva festa anual en una nova data, que es decidirà en funció de l'evolució de la pandèmia.
Com cada any, la Diada reunirà a tots els que formen part de la família atlètica catalana, amb la tradicional concessió de premis i guardons a les persones i entitats que la Federació ha decidit premiar.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2019 han estat per a Esther Guerrero i Jesús Ángel García Bragado, que van protagonitzar una extraordinària temporada. Al Mundial a Doha, el marxador va ser finalista i la migfondista semifinalista. A més, la banyolina també es va proclamar campiona d'Europa de relleu mixt de cros.

A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com Abdessamad Oukhelfen i Pol Retamal, que han aconseguit el premi ex-aequo al millor atleta Sub23. El primer va ser medallista de bronze a l'europeu Sub23 i el segon campió d'Espanya absolut i cinquè al mateix europeu. El premi femení en aquesta categoria recau en Anna Obradors, que va quedar sisena a l'Europeu Sub-23 a la prova de 4×100.
Anar al contingut