Guerrero va aconseguir la millor marca espanyola de l'any (EFE)
Atletisme

Esther Guerrero guanya al míting de Madrid, però es queda a sis dècimes de la mínima per al Mundial de pista coberta

La catalana, especialista en la prova de 800 metres, va guanyar al míting de Madrid, però es va quedar a sis dècimes de la mínima del Mundial en pista coberta de Birmingham. Marc Alcalá i Aleix Porras també van participar a la reunió

Carlos JiménezActualitzat

Després d'aconseguir un bitllet per al Mundial de Londres de l'estiu passat i de participar-hi, l'atleta banyolina Esther Guerrero treballa per superar nous reptes. Amb l'objectiu de rebaixar la marca mínima de 2:00:00 per classificar-se per al campionat del món de pista coberta a la ciutat anglesa de Birmingham, Guerrero va competir ahir en els seus primers 800 metres de la temporada. La catalana va guanyar la prova, però es va quedar a sis dècimes d'una mínima que tornarà a intentar batre dimarts que ve al míting de Sabadell.

Marc Alcalá, als 1.500 metres, i Aleix Porras, a la prova dels 400, van ser els altres representants de l'atletisme català ahir a Madrid. Mentre que el corredor de mig fons va acabar la seva prova setè amb una marca de 3:42:05, el velocista va establir un nou rècord de Catalunya sub-20 amb un registre de 00:47:63. D'entre la resta d'actuacions de la reunió a Madrid van destacar el rècord d'Espanya absolut d'Óscar Husillos, també als 400, i la victòria de l'etíop Genzebe Dibaba als 1.500 metres femenins.